Kerstactie 2021

Dit zeggen toptrainers, sprekers en coaches over het geheim achter een gezonde stem

Inmiddels hebben 100+ de methode gevolgd en dit is een kleine greep uit de reacties van professionals die er gebruik van maken

Richard de Leth

Eigenaar OERSTERK

Iedere spreker, trainer, coach en stemcoach hoort deze methode te hebben
’Saskia inspireert en prikkelt om jouw eigen stem nog krachtiger te laten horen. Het draait vooral om het ervaren, voelen en spelen. Ik heb enorm genoten van onze sessies, maar vooral van meer inzicht in hoe ik mijn eigen stem nog sterker kan aanspreken en benutten.’
Ik heb een OERsterk-pakket toegestuurd (en het boek ‘OERsterkin 6 weken’ persoonlijk ondertekend). Mogelijk heb je het al binnen 🙂
En dank voor je aanbod en je service. Waardeer ik.
Vitale groeten en alvast mooi weekend,
Richard de Leth
Oprichter OERsterk

Gerard Alderliefste

ZANGER/GITARIST BIJ RAMSES SHAFFY EN LIESBETH LIST EN VERSLAVINGSARTS

Saskia vroeg ik in één van de zanglessen om advies. Ik was na ieder weekend dat ik mocht optreden op maandagochtend mijn stem kwijt. Saskia leerde mij de techniek te gebruiken die ik nodig heb voor mijn stem. En die is nu absoluut gezond.
Ik ben blijven werken als verslavingsarts en muzikant.
Ik heb mijn authentieke geluid, mijn toon gevonden. Ik kon alle kennis loslaten en zingen vanuit mijn ziel.
Jessie van Loon

BusinessBlogschool/tekstraket

Ik heb bij Saskia het programma Voicereset gevolgd. Saskia combineert gedegen theorie met inspirerende praktijk. Ik kwam binnen met de vraag ‘ik wil mijn stem volwassener laten klinken;
hoe pak ik dat aan?’ Ik lig op bed, dus offline lessen zijn voor mij niet mogelijk, en Saskia gaf naast LIVE ook online lessen via ZOOM. Lucky me! Ik ben blij dat ik steeds de opname van de les kreeg, dat voelde echt als een soort bonus.
Binnen een paar weken waren we aan het zingen, iets waar ik enorm van houd. Saskia’s aanpak zorgde ervoor dat ik via het zingen ‘de bodem van mijn stem’ vond.
Daarna kon ik die techniek gebruiken bij het spreken. Als ik video’s van mezelf beluister van ‘voor’ en ‘na’, dan hoor ik zeker verschil. Ik ben er nog niet, dus nu is het een kwestie van oefenen, oefenen en oefenen. Grote kans dat ik over een tijdje terugkom bij Saskia om de volgende stap te zetten

Lucilene

LEVENS THERAPEUTE

Voor mijn studie mag ik een presentatie geven. Ik wil in een liedje iets over mijzelf vertellen tijdens die presentatie. Ik had een beetje problemen met mijn stem.
En Saskia hielp mij om mijn stem vrij te maken. Stembevrijding. Het is veel beter dan dat ik daarvoor dacht. Ik voel mij veel meer zeker van mijzelf. Zij heeft mij echt hartstikke goed geholpen met stembevrijding.
Monic Hendrickx

Filmactrice en winaar van 7 Gouden Kalveren

Saskia haalt mijn eigenheid, mijn authenticiteit naar boven.
Luister naar welk geluid ik maak in de film met Paul Verhoeven in 2014 ‘Kenau’. Mijn stem past bij de vrouw die ik speel. Ik spreek met mijn natuurlijke stem. Ik laat mijn hele, volle stem horen. Ik neem tijd om te ademen, zet komma’s neer, ik spreek met melodie, lettergrepen, hard en zacht en de klankkleur van het karakter wat ik speel. Dat leerde ik van Saskia.

Jorn Lems

LEAD DOCUMENT MANAGER

Saskia, ik speelde ruim 10 jaar gitaar en had al een aantal jaar de behoefte om daarbij te gaan zingen. Ik vond het echter eng en voelde mij er niet zo comfortabel bij als met gitaarspelen. Mijn doelstellingen waren over m'n angst heen komen en een nummer kunnen zingen. Zo ben ik bij jou terecht gekomen.
Gedurende de eerste les was het de eerste paar minuten even aftasten, maar door jouw enthousiasme voelde ik me als snel op mijn gemak. Door jouw ervaring wist ik direct waar ik aan kon werken en door jouw directe aanpak merkte ik dat ik enorme stappen maakte. Terugkijkend zie ik dat ik nu meerdere nummers  kan zingen en ik ben er dagelijks mee bezig! Doelstellingen bereikt en dat is te volledig te danken aan jou.

>