Open

deze

video

Zing Als Zanger

Praat Als Presentator

Ik, saskia, vergroot de kracht in de stem van 50+ vrouwen, door al jouw wezen te gebruiken en in lijn te brengen met je persoonlijkheid, dit alles zodat jij gehoord en gezien wordt.

Samen werken wij aan jouw transformatie zodat iedereen in je werk en privéleven ademloos luistert naar de kracht van je stem.

Stemkracht voor de ambitieuze ondernemende vrouw van 50+
Meer bereik, meer impact, meer omzet.
Dit GRATIS Ebook geeft je daarvoor de basis.
Schrijf je naam en E-mail adres hier en download het E-book

      Foto: Armanda Hesta, stylecoach

Laat je doelgroep ademloos luisteren naar de kracht van je stem, zodat ze je geloven

Kijk naar hoe ik je kan helpen:

Voicereset Pilot

Met de Voicereset Pilot leer je hoe je vaardigheden ontwikkelt. Je krijgt alle kennis van de stem in een korte cursus van 6 weken

Laat je inspireren door de Podcast

In de Voicereset Podcast over de stem, spreek en zing ik met ervaringsdeskundigen, experts en top artiesten.

Woorden zijn muziek

In de artikelen vind je ontwikkelingen over de stem. Met tips en inspiratie behoud je impact door je stem en voorkom jij  stemproblemen

Stemmen die verleiden

Je mag de dag en tijdstip van de les altijd verzetten naar een ander moment binnen de lesfrequentie.
Download de video en start met de Paerl methode.

Lees mijn laatste/nieuwste blog(s) Saskia's Stem Blog

Hoe komt een idee ooit tot standKan zo’n gedachte ontstaanWaar komt dat

Zojuist haalde ik de papieren krant op het winkelcentrum Diemerplein.En op de

Over Mij.

Dit ben ik.
Zangpedagoge klassieke en lichte muziek en voice-over stem mentor, Vocalist, zangeres, cabaretière en ex-danser.
Ik help actieve vrouwen van 40+ (met kinderen) uren- en dagenlang impact te behouden door hun stem.

Dit ben jij.
Je houdt van klassieke en lichte muziek. Je spreekt veel. Je durft stelling te nemen Je bent een persoonlijkheid.Je bent onbewust bekwaam wat je stem betreft. Je hebt geen tijd om te oefenen.

Dit kun je doen.
Je kunt jouw authentieke stem ontwikkelen met mijn Paerl methode.

Dit is het resultaat
Je stem klinkt jong en leeftijdsloos. Je behoudt impact door je stem.
Je laat je klanten ademloos luisteren naar de kracht van je stem zodat ze je geloven. Je hebt interactie met je publiek. Je gebruikt je hele stem en niet een klein stukje van je stem. Niet monotoon en zonder timing.

Waarom wil je dit resultaat bereiken? Je wilt je angst overwinnen door op een podium te willen gaan staan en te spreken of te zingen over een groep. Je wilt je stem laten horen vanuit jouw passie, je hart. Je wilt met je stem van denken naar voelen. Je wilt leren begrijpen hoe een stem werkt waardoor je stemproblemen kunt voorkomen. Je wilt een stem in betere conditie. Je wilt met de verworven zelfkennis je stem met hart en ziel laten horen. 

Wat ga jij  daarvoor doen?
Luisteren, horen, emoties laten bezinken en stemtechniek laten beklijven.

Hoe bereik je dit resultaat?
Door het ‘spiergeheugen’ van jouw natuurlijke adembeweging te trainen. Door te beginnen met trainen en het vol te houden.
Door les te nemen bij mij.

Dit doe ik.
Ik ontwikkel met de Paerl methode: Mijn stem, mijn One Woman Show, mijn Poppen Theater, jouw spreekstem en zangstem.

Dit zijn mijn interesses.
Dieren, moestuin, vind jezelf steeds opnieuw uit, samen werken, delen, leren, spelen en lachen.

Wat anderen over mij zeggen

Richard de Leth

Oprichter Oersterk

Iedere trainer/ stemcoach hoort deze methode te hebben

’Saskia inspireert en prikkelt om jouw eigen stem nog krachtiger te laten horen. Het draait vooral om het ervaren, voelen en spelen. Ik heb enorm genoten van onze sessies, maar vooral van meer inzicht in hoe ik mijn eigen stem nog sterker kan aanspreken en benutten.’
Ik heb een OERsterk-pakket toegestuurd (en het boek ‘OERsterkin 6 weken’ persoonlijk ondertekend). Mogelijk heb je het al binnen :)
En dank voor je aanbod en je service. Waardeer ik.
Vitale groeten en alvast mooi weekend,
Richard de Leth
Oprichter OERsterk

Jorn Lems

Junior Operations Manager bij Guidion

Wat zeggen de mannen over de Paerl methode?
Saskia, ik wil je nogmaals bedankt voor afgelopen jaar. Ik heb er echt van genoten.
Ik speel ruim 10 jaar gitaar en had al een aantal jaar de behoefte om daarbij te gaan zingen.
Ik vond het echter eng en voelde mij er niet zo comfortabel bij als met gitaarspelen.
Mijn doelstellingen; over m'n angst heen komen en een nummer kunnen zingen. Zo ben ik bij jou terecht gekomen.
Gedurende de eerste les was het de eerste paar minuten even aftasten, maar door jouw enthousiasme voelde ik me als snel op mijn gemak.
Door jouw ervaring weet je direct waar ik aan kan werken en door jouw directe aanpak merkte ik dat ik enorme stappen aan het maken was.
Terugkijkend naar het afgelopen jaar kan ik nu meerdere nummers zingen en merk dat ik er dagelijks mee bezig ben!
Doelstellingen bereikt en dat is te volledig te danken aan jou.
Jorn Lems (Spanje)

Monic Hendrickx

Filmactrice en winaar van 7 Gouden Kalveren

Luister naar welk geluid ik maak in de film met Paul Verhoeven in 2014 ‘Kenau’.  Mijn stem is in balans met het personage wat ik speel. Ik spreek met mijn hele, volle, natuurlijke stem. Ik neem de tijd om te ademen, zet komma’s en punten neer. Ik spreek met melodie, ritme in de lengte van de lettergrepen, hard en zacht en de klankkleur van het karakter wat ik speel. Dat leerde ik van Saskia toen zij nog in de Schinkelstraat 18" in Amsterdam woonde.

Jessie van Loon

Business Blogschool en Tekstraket

Mijn review.

Ik heb bij Saskia het programma Voicereset gevolgd. Saskia combineert gedegen theorie met inspirerende praktijk. Ik kwam binnen met de vraag ‘ik wil mijn stem volwassener laten klinken; hoe pak ik dat aan?’ Nou ja, binnenkomen? De Zoom-room binnenkomen. Ik lig op bed, dus offline lessen zijn voor mij niet mogelijk, en door corona was Saskia net begonnen met online lessen. Lucky me! Ik ben blij dat ik steeds de opname van de les kreeg, dat voelde echt als een soort bonus.

Binnen een paar weken waren we aan het zingen, iets waar ik enorm van houd. Saskia’s aanpak zorgde ervoor dat ik via het zingen ‘de bodem van mijn stem’ vond. Daarna kon ik die techniek gebruiken bij het spreken. Als ik video’s van mezelf beluister van ‘voor’ en ‘na’, dan hoor ik zeker verschil. Ik ben er nog niet, dus nu is het een kwestie van oefenen, oefenen en oefenen. Grote kans dat ik over een tijdje terugkom bij Saskia om de volgende stap te zetten

Wat zou je mij willen vragen? Hoe kan ik je helpen?

Laat je stem horen. Het is tijd dat er naar je geluisterd wordt.
Download mijn GRATIS Ebook om de 3 oefeningen te doen waarmee je moeiteloos leert te  overtuigen en begin vandaag:

Insert Login & Registration Form
>