En hier is........... Saskia Paërl!

Ik heb beroemde acteurs, (oud-)kabinetsleden, fotomodellen, onderscheiden actrices en bekende journalisten met mijn  bewezen S.A.S.K.I.A.P.A.Ë.R.L. methode begeleid om hun eigen stem te vinden en te trainen om  zich met zekerheid  en impact te laten horen.  
En dat gun ik jou ook! 

In een proefles laat ik je mijn methode zien. In 3 maanden weet je precies wat het is. Je hebt de kennis en je bent er bekend mee.
In een eerste jaartraject kun je het. In een tweede jaar bespeel je het publiek en in het derde jaar kun je improviseren met alternatieve oplossingen als iets technisch of artistiek niet direct voor je werkt.

Misschien ken je mij van...

Ik heb beroemde acteurs, (oud-)kabinetsleden, fotomodellen, onderscheiden actrices en bekende journalisten met mijn  bewezen methode begeleid om hun eigen stem te vinden en te trainen om  zich met zekerheid  en impact te laten horen.  
En dat gun ik jou ook! 

Waar het bij mij om gaat...

Bezieling helpt mij om levenslang IMPACT te hebben.

MIJN AUTHENTICITEIT
Toen ik 9 jaar oud was, besloot ik een groot artiest te worden. Ik was bereid om er -ondanks allerlei obstakels- met hart en ziel voor te vechten en dit te bereiken.
Zo ben ik economisch onafhankelijk geworden en wilde daarna
 met een lieve man trouwen, kinderen krijgen.
Dat deed ik met bezieling. Van mijn hart, mijn passie, naar mijn hoofd, de kennis, het weten en terug naar hart en ziel.
WAT IS BEZIELING?
Als ik je dit vraag: Wat is jouw eerste keus?
En jij zegt: Ik wil zingen
En ik vraag je: Wat is je tweede keus?
En jij antwoord: Registeraccountant worden
Dan zeg ik: Ga dan maar boekhouden
Of als je mij  vraagt: Zal ik van zingen mijn beroep maken?
Dan zeg ik: Als je dat aan mij moet vragen om zelf te kunnen beslissen, moet je het niet doen.

Mijn beste 3 artikelen waarmee je snel Grip Op Je Stem hebt

Mag ik mij aan je voorstellen? Ik ben Saskia Paërl

Ik ben geboren in Amsterdam.
Toen ik 9 jaar oud was, besloot ik een groot artiest te worden.
En ik wilde er ondanks allerlei obstakels met hart en ziel voor vechten om dit te bereiken.
Ik ging naar de school voor Individueel Voortgezet Kunstzinnig Onderwijs en de HAVO.
Daarna studeerde ik aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam klassieke solozang.
Tegelijk begon ik met dansen bij Stichting Project MOVE ON.
Ik won de Publieksprijs op het J.E.S. festival in Oostende, België. Daar kregen Fon Klement, Heddy Lester en ik als groep ook de 1e prijs van het Songfestival.
Ik werd zangeres van One Woman Shows voor Senioren, maakte korte optredens voor bedrijven en in het theaters zoals het Beatrix Theater in Utrecht, De Doelen in Rotterdam, radio en TV in binnen- en buitenland.
Ik werd poppenspeelster voor kinderen van 2 tot 9 jaar, ontwikkelde de Kinder Disco Show.
Ik ben zangpedagoge, spraak expert, stem mentor en dansdocent.

Ik ben meer dan de gemiddelde voicecoach of zangdocent.

Want ik stel hoge eisen aan mijzelf. Ik had zangles, maar leerde luisteren naar geluid en niets over HOE dat ontstaat door goed ademen. Dat betekende dat ik toen ik 18 jaar was zonder actieve lichaamshouding en zonder goede ademhaling zong.
Daarbij ook véél te lang achter elkaar. 6 dagen van de week zong ik een aantal tour de chants in 6 klokuren in restaurant De Bistingo in de Spuistraat in Amsterdam. Ik zong te véél uren en mijn stembanden werden overbelast.

Ik had stemproblemen.

Gelukkig woonde ik in Amsterdam. Daar nam ik danslessen van Erica Rooda bij MOVE ON en zij bracht mij in contact met de zangpedagoog Lennart Rodriguez de Miranda uit Delfgauw. Hij leerde mij  de natuurlijke adembeweging te voelen zodat mijn stembanden niet overbelast werden. Van Erica Rooda leerde ik dat vertalen naar zangtechniek.

Gelukkig ging het wat beter en ik startte mijn bedrijfZangeres Ann Burton schreef voor mij in mijn scriptie voor Solozang en Muzikaal Leiderschap Lichte Muziek:

dat ik mee veranderen kan met de vooral technische veranderende omstandigheden.
Dat heb ik volgehouden tot op de dag van vandaag. 
Als ondernemer anticipeer ik op veranderingen in het ondernemersleven en in mijn privé leven.

Wat een ellende. Hoe geef ik les in het basis- en middelbaar onderwijs als ik voor elk klein detail een nieuw software pakket moet aanleren?
Dat ook nog eens jaarlijks vervangen wordt door een ander pakket?Tijdens mijn opleiding Docent Muziek schrok ik van mijn gebrek aan kennis van computerprgramma's . Ik kan razendsnel typen, printen, video's maken, boekhouden, maar echt ingewikkelde software snapte ik niet in die opleiding waar ik leerde muziekles te geven aan leerlingen in het basisonderwijs en LWOO, MAVO, HAVO, Lyceum en Gymnasium.

Dus ik zocht naar de beste trainers en coaches zodat ik leerde ONLINE trainingen te maken en ONLINE LIVE les te geven.

Die heb ik gevonden in Hugo Bakker, Sander Wielemaker, Nicky Beentjes, Muriël van Dinteren onder andere...
Met mij beschik je over een heel leven lang bewezen professionele ervaring als zangeres, gediplomeerd zangpedagoge en stem mentor.
Ik leer jou spreken, zingen en presenteren zonder angst. Zodat je met jouw stem impact maakt. Je inspireert met jouw persoonlijkheid mensen en dan maak je echt het verschil uit.
Je bent meer dan welkom om ook jouw stem duidelijk te laten horen. Zodat je hoorbaar en zichtbaar bent.
Vol zelfvertrouwen en stemming makend overkomt op jouw publiek. Of dat nou bij presentaties, toespraken, lezingen, vergaderingen is - met mijn eigen, bewezen methode ben jij er klaar voor!

DE VOORWAARDEN WAAR IK NAAR VERLANGDE EN VAN DROOMDE
Want ik wil uitsluitend werken met mensen die gedreven zijn, gecommitteerd, emotioneel durven worden en met bezieling willen gaan zingen en praten.
Ik wil uitsluitend werken met ondernemers die opletten, aanwezig zijn. Mensen die er zijn. Ondernemers die geen angst hebben om hun stem te laten horen. Want het is veilig in mijn les. Zij willen  persoonlijk op een plezierige manier een vaardigheid leren en een imago creëren met een leuke stem en prettige uitstraling.
Mijn roeping om artiest en stem mentor te zijn, heeft mij economisch onafhankelijk gemaakt, zodat ik vandaag jou ook kan helpen om je dromen waar te maken.

IK WERK VOOR SPREKERS, ZANGERS, ZZP-ers EN ONDERNEMERS IN HET MIDDEN EN KLEIN BEDRIJF.
Met mij ga je jouw volstrekt unieke en betekenisvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Elke dag opnieuw, terwijl jij vitaal en gelukkig blijft.
Volgens mij is dat de enige manier om motiverende en positieve culturen te creëren binnen het Midden en Klein Bedrijf. In mijn carrière heb ik ervaren dat die vrij zeldzaam zijn.
Ik werk met vrolijke, gepassioneerde mensen, die als gedreven professionals succesvol en moeiteloos het werk doen waar ze het meest van houden.

STEMTECHNIEK
Voor gewone mensen zoals jij en ik.
Ontdek dat zingen een middel is, geen doel, omdat virtuoos en perfect zijn helpt om focus te hebben op jouw luisteraar en jouw kijker. Het gaat erom dat je ziet wat voor effect het zingen en het praten op je publiek heeft en op jouw studenten, op je klanten.
Je luistert beter naar je docenten en je coach.
De feedback die je krijgt pas je met succes toe.
Om mijn stem in vorm te houden en vorm te geven zoals ik het mijzelf voorstel, dus diep van binnen hoor, doe ik alles voor in de lessen.
De routines, combinaties en het door mij gezongen of gesproken repertoire laat ik aan mijn studenten horen in de lessen die ik geef. 
Herken je dat? Ben jij zo goed voor je leerlingen, klanten, studenten, gezin als je zou willen zijn?
Ik ben benieuwd, wat is jouw droom? Wat is je verhaal? Heb je een droom en durf je die na te jagen of hou je jezelf klein omdat je jezelf ervan overtuigd hebt dat je droom nooit uitkomt?
Ik was vastbesloten om de wereld te laten zien dat ik slim en geduldig ben.
Ik heb hard gewerkt in onderwijssystemen en geworsteld met de technologie van de ICT.
Maar ik heb het gehaald.
En dat kun jij ook. Werk met mij en laten we onze dromen waarmaken.

Gratis masterclass door Saskia Paerl - Pak je publiek in
' De 3 geheimen van het overtuigend stemgebruik'

Heb je een specifieke vraag? Of wil je advies?

Boek een gratis kennismakingsgesprek. Dan horen, zien én spreken wij elkaar.

>