Exclusieve GRATIS online trainingen van Saskia Paërl - Eén voor ondernemende sprekers en een andere voor ondernemende zangers 

In dit GRATIS webinar vertel ik je hoe jij als spreker en zanger je stem gaat stylen en het publiek moeiteloos boeit


Met de ademtechniek presenteer je authentiek

In dit webinar vertel ik je drie geheimen zodat jij gaat inzien hoe jij impact behoud door je stem en jouw persoonlijkheid gezien wordt.

Aan de hand van mijn persoonlijke verhaal laat ik je zien dat ik mijn zangstem en mijn spreekstem verkeerd gebruikte, maar met de juiste lessen Grip Op Mijn Stem kreeg en mijn Stem kan Stylen, Vocal Styling.
Ik leerde hoe stemproblemen opgelost en voorkomen worden.

Voor jou, ondernemer, maakte ik een gratis webinar voor sprekers en een tweede  webinar voor zangers. Allebei zijn ze even goed voor jou.

Ontdek in 45 minuten in dit webinar

  • Geheim #1:                                                                                                                 Hoe jij Grip Op Je Stem hebt zodat jij je stem optimaal in vorm houdt met deze makkelijke 2 minuten oefeningen
  • Geheim #2:                                                                                                                 Hoe je stem positief opvalt en zich toch gemakkelijk aanpast aan elke situatie en omgeving omdat jij Vocal Styling hebt.
  • Geheim #3:                                                             
    Hoe jij met Grip Op Je Stem door Vocal Styling de zenuwen in je stem de baas blijft, ook al voel je podiumangst

Hoe jij met jouw onweerstaanbare stem klanten aantrekt.

Hoe jij zanger/zangeres bent met een agenda vol mooie opdrachten.

>