ALL I WANT FOR CHRISTMAS

is 50% KORTING

Spreek of zing  jouw tekst in 1 uur

In 1 ONLINE stemles van mij, Saskia Paërl maken wij  via ZOOM jouw speciale kerst en nieuwjaars wens in video

Wil jij iemand een heel speciaal cadeau geven voor de feestdagen?
Deze stemles is geschikt voor je als jij...

  •  Een goed hart hebt. Je hebt geen mooie stem nodig .
  • Bereid bent om een uur met mij samen te werken.
  • In beeld wilt, met die schitterende kerstboom van de foto op de achtergrond.
  • Een kerst en nieuwjaarsvideo wilt maken die  bruikbaar is voor 2023 maar ook voor 2024 en 2025 omdat ik je daar een truc voor leer.
  • Iets bijzonders wilt geven aan iemand die voor jou een heel bijzonder mens is
  • Iemand blij gaat maken
  • En jezelf ook!

Ontdek bij mij hoe jij een schitterende video kunt maken zonder technische kennis van computers  nodig te hebben, zonder een dure studio te huren en zonder het advies van een zanger of zangeres die zelf nooit trainer, docent, coach of pedagoog is geweest.
Want dat doe ik allemaal voor je.

Zingen is een middel, niet het doel. Want welke woorden laat ik horen met mijn stem? Hoe ben ik zichtbaar en hoorbaar?
Wat zeg ik dan? Dat zeg ik dan!
Ik ontwikkelde een manier om tekst en muziek voor liedjes te schrijven.
En dat geef ik jou

Hoe presenteer ik mijzelf? Zo presenteer ik mijzelf.
Je transformeert de energie van gezonde plankenkoorts én plezier, in een stijlvolle kerst en nieuwjaarsboodschap. 

Last minute...

Het kost je maar 1 uur van je tijd, want:
Ik monteer de video en plaats het jaartal 2023 er in.
In twee uur is de video gemaakt en kun jij deze naar jouw lieverds sturen.

De stijl om je kerstboodschap vorm te geven...


Dit zit er in de video:
een vertaling die ik heb gemaakt voor jouw vrienden en familie.
Hoe zing je als zanger? Hoe praat als spreker? Hoe schrijf je als auteur? Hoe kijk je naar vormgeving als  artdirector?

Ik zorg ervoor dat jij opvalt door je authentieke uitstraling en stijl met jouw echte stem.
Je voegt iets toe: Stijl!

Have yourself a merry

little christmas...

Bel mij op 06-45 222 678 of stuur een E-mail naar info@stemacademie.nu om op 22, 23 of 24 december een afspraak te maken voor een LIVE uur of -als je te ver moet reizen - ONLINE  ZOOM opname

ER IS PLEK VOOR MAXIMAAL 5 ONDERNEMERS DIE EEN VIDEO WILLEN MAKEN. LET OP! VOL IS VOL!

Verlammende podiumangst

Versus gezonde plankenkoorts

Geloof in jezelf 

Je mag gezien en gehoord worden. Accepteer je stem zoals die door anderen gehoord wordt. Heb affiniteit met je stem

Deze STEMLES is dé oplossing voor wie alles al heeft gedaan

Het is dé oplossing voor wie alle soorten van kerstkaarten al gestuurd heeft en geen inspiratie meer heeft

Dit wordt jouw eigen kerst en nieuwjaarswens in je eigen stijl

Gebruik deze video volgend jaar wéér! Ik monteer het jaartal er in.

Dit zeggen acteurs, zangers, sprekers en trainers
over mijn stemlessen

Inmiddels hebben 52 mensen mijn ONLINE LIVE ZOOM stemlessen gevolgd.
Dit is een kleine greep uit de reacties van sprekers en trainers die er nog steeds gebruik van maken.

Mignon Krabbendam

Business Process Owner, Randstad Groep Ned.

Henriet Ooms

Leidinggevende in een Zorginstelling

Richard de Leth

Eigenaar Oersterk

Iedere trainer/ stemcoach hoort deze methode te hebben.
Saskia inspireert en prikkelt om jouw eigen stem nog krachtiger te laten horen. Het draait vooral om het ervaren, voelen en spelen. Ik heb enorm genoten van onze sessies, maar vooral van meer inzicht in hoe ik mijn eigen stem nog sterker kan aanspreken en benutten.’
Ik heb een OERsterk-pakket toegestuurd (en het boek ‘OERsterkin 6 weken’ persoonlijk ondertekend). Mogelijk heb je het al binnen :)
En dank voor je aanbod en je service. Waardeer ik.
Vitale groeten en alvast mooi weekend,
Richard de Leth
Oprichter OERsterk

Jessie van Loon

Business Blogschool

Saskia combineert gedegen theorie met inspirerende praktijk. Ik kwam binnen met de vraag ‘ik wil mijn stem volwassener laten klinken; hoe pak ik dat aan?’ Nou ja, binnenkomen? De Zoom-room binnenkomen. Ik lig op bed, dus offline lessen zijn voor mij niet mogelijk, en Saskia gaf online lessen. Lucky me! Ik ben blij dat ik steeds de opname van de les kreeg! Al snel waren we aan het zingen. Saskia zorgde ervoor dat ik via de adem de bodem van mijn stem vond. Daarna kon ik die techniek gebruiken bij het spreken. Als ik video’s van mezelf beluister van ‘voor’ en ‘na’, hoor ik verschil. Het gaat om oefenen. Ik kom zeker terug bij Saskia voor het vervolg

Monic Hendrickx

Filmactrice en winaar van 7 Gouden Kalveren

Luister naar welk geluid ik maak in de film met Paul Verhoeven in 2014 ‘Kenau’.  Mijn stem is in balans met het personage wat ik speel. Ik spreek met mijn hele, volle, natuurlijke stem. Ik neem de tijd om te ademen, zet komma’s en punten neer. Ik spreek met melodie, ritme in de lengte van de lettergrepen, hard en zacht en de klankkleur van het karakter wat ik speel. Dat leerde ik van Saskia toen zij nog in de Schinkelstraat 18" in Amsterdam woonde.

Dit doen wij in  1 ONLINE stemles

Binnen een paar dagen je kerst en nieuwjaarswens presenteren met mijn hulp?
Ontdek hoe je dat doet zonder technische kennis  nodig te hebben, zonder een dure studio te huren en zonder het advies van een zanger of zangeres die zelf nooit trainer, docent, coach of pedagoog is geweest

Mag ik mij aan je voorstellen...

Hoi,

Ik ben Saskia Paërl

Mijn droom...

Ik was 6 jaar was toen mijn moeder, Suze Marz, de rol speelde van Patricia Fleet in Gieren op "'t Veilig Nest".
Ik bewonderde haar enorm. Dat wilde ik ook, toneelspelen!
Als 9 jarige puber, kende ik alle rollen van alle stukken waar zij Tom Poes in speelde uit mijn hoofd  "De Goudschat" ken ik nu nog!.
Er waren in 1960 geen goede microfoons op het toneel. Mijn moeder heeft mij toen liefdogenloos hardhandig geleerd om mijn dictie zodanig te perfectioneren, dat ieder woord glashelder te horen zou zijn, dwars door geroezemoes van het publiek heen. 

Het verstaanbaar zingen is me toen soms tot huilens toe bijgebracht en het schrijven ook. "Hoe gaat het met u?" Woorden moeten rijmen. Schrijf niet "En toen" of "Nou" of "En" Mijn moeder leerde mij om geen stiltes op te vullen met "eh" en uh".

Mijn droom kwam uit met spraak- en zangles...

Ik geniet elke periode van mijn leven van mijn stem  en heb impact in mijn presentatie. Terwijl er onverwacht opnieuw iets verandert in mijn leven weet ik dat ik iets ga veranderen in mijn stemgebruik. Zo heb ik ervaren dat een stem mijn leven lang verandert.
En door dat te voelen en te weten blijf ik een gepassioneerd mens, een 'gewoon mens' die iedere dag met plezier mijn volstrekt eigen professionele bijdrage levert en daardoor vitaal en gelukkig is en blijft. Ik gaf LIVE privézanglessen aan meer dan 600 leerlingen en reed helemaal alleen met de auto/bus/stationcar naar de theaters waar ik meer dan 3000 voorstellingen gaf. Dat doe ik nu nog steeds

Ik leerde om van mijn hart naar mijn hoofd en terug naar mijn ziel te gaan...

In het optreden creëer ik vanuit mijn herinnering en ervaring het leven zoals ik wilt dat het is. Het moment dat ik daar voor de mensen sta is immers echt? Deze werkelijkheid overschrijft een trauma.
Een traumatische herinnering blijft in de hersencellen van het geheugen bestaan, maar de nieuwe en praktisch uitstekend bruikbare belevenis komt eerder in het bewustzijn. Je vindt het leven opnieuw uit.
Meten is weten. Daarom wilde ik weten wat mijn niveau is tussen zangpedagogen en zangers. Ik ging van mijn hart naar mijn hoofd.
Ik haalde mijn Akte A solozang klassiek en mijn Acte A muzikaal leiderschap en solozang lichte muziek met Staatsexamens.
En daarna ging ik van mijn hoofd terug naar mijn hart en ziel.

MAG IK EEN METAFOORGEBRUIKEN?
Hoe jij jouw werkelijkheid creëert met mijn methodiek.
Ik streef niet naar virtuositeit en perfectie maar ik luister naar je en naar jouw publiek. Dat is de manier om jouw authentieke stem te vinden en dat leer ik je in mijn lessen over jouw stem met de adem-, dictie en muzikale middelen oefeningen op toonladders.
Kwaliteit betekent meer betrokkenheid met je publiek en dus meer rendement en plezier met de P.A.Ë.R.L. stijl.

EN VOILÀ MIJN RESULTAAT
Ik ben levenslang financiëel vrij door mijn beroep. Ik was 7 jaar en besloot mijn stem vorm te geven om groot te worden.
Nu ben ik groot en kent heel Amsterdam mij al 50 jaar als zangeres, zangpedagoog, zangcoach, stem mentor, zangeres en poppenspeelster, in plaats van mij -al dan niet onbewust- te verschuilen achter een 'professionele façade' die mij stereotypeert en klein houdt.
Ik volg zelf zanglessen, danslessen, lessen in ICT en marketing, zodat ik je voorlopig genoeg inspiratie, instructie en correctie kan geven om jouw je gewenste resultaat te laten behalen.

HERKEN JE DAT?
Ben jij als professional zo goed voor je leerlingen als je zou willen zijn? Ik ben ervan overtuigd dat iedereen -dus ook jij- moeiteloos succesvol kan zijn en een Magisch leven kan leiden als Spreker en Trainer. Of heb jij het dromen opgegeven...
In dat geval moet je echt een afspraak maken voor een Gratis Strategie Gesprek voor de Stem via deze link
https://stemacademie.nu/strategiegesprek/


Ervaringen

Wat cliënten en leerlingen zeggen over Saskia

Ik heb al eerder met Saskia Paërl mogen werken. Ze haalt het beste in je boven.

Miranda Bakker

Orthomoleculair Therapeut - apotheker Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach

Saskia is begonnen met onderzoek naar Jamkazam en daar haakte ik op aan. Wij hebben samen een handleiding en methodiek ontwikkelt met deze software.
Saskia is fantastisch om mee samen te werken. Betrouwbaar, zorgvuldig, eerlijk en gewoon hartstikke leuk!

Nel Schippers

 Trainer van 'Ritmes in je Rugzak' voor teamcoaches - Djembe Agogo

Knap en smaakvol gemaakt, Sas, vakwerk!

Bettie Hubbeling

als kunstenaar coach ik coaches in het gebruik van creatieve werkvormen.

Ik heb Saskia leren kennen als iemand die echt kei hard werkt om het uiterste eruit te halen. Niet alleen doet ze dat voor haarzelf. Maar ook voor haar klanten. Ze laat zien dat "fouten" niet bestaan. En nieuwe uitdagingen er zijn om juist verder te komen. 

Ellen Borst

persoonlijke coach

Saskia heeft regelmatig zanglessen en combolessen overgenomen van docenten die verhinderd waren. Zij was altijd bereid om naar onze muziekschool te komen, ook als er gevraagd werd of zij heel snel aanwezig kon zijn. Veel kinderen en volwassenen hebben genoten van haar inspirerende en leuke lessen. Saskia, chapeau voor jouw speelse manier van lesgeven en kunst tot improviseren!

Muziekschool Amstelveen

PLATVORM C

Je kortingscode voor deze KERST EN NIEUWJAARS video is

wens

Mis deze unieke kans niet!

Wat cliënten zeggen over de stijl van Saskia's stemlessen

Wat mooi dat Saskia zoveel invalshoeken geeft in de les!

"Saskia heb ik rond 1980 leren kennen toen zij in het Koor van het Concertgebouw zong.
Jaren later was ze op zoek naar vernieuwing en repeteerde met onze Band. Toen heb ik zanglessen gevolgd bij haar.
Nu is het 12 jaar later en ga ik opnieuw bij Saskia privélessen volgen. 
De ONLINE leeromgeving heeft een enorme toegevoegde waarde waar ik absoluut van zal genieten!

Ingrid van Wezel

(Vertrouwenspersoon)

"

Saskia is gedreven, creatief, eerlijk, enthousiast, oprecht

Zij staat altijd met raad en daad voor je klaar. Ze helpt je verder in je ontwikkeling bij een goed stemgebruik.
Het zingen en begeleiden van de stem is haar op het lijf geschreven. Door haar goede uitleg van de technieken op alle niveaus, zijn de lessen vele malen effectiever.
Ze leert je de fijne kneepjes van haar vakgebied kennen en toepassen. Haarfijn legt ze uit wat er fysiologisch gebeurt bij het gebruik van je stem. Hierdoor kan je dit ook daadwerkelijk toepassen. Ze helpt je mee je stem naar een veel hoger niveau te brengen.
Door alles te integreren in mijn leven, klinkt mijn stem aangenamer, warmer en vriendelijker. Ook is het fijn dat je toegang blijft houden tot de lesstof zodat je gebruik kunt maken van de kracht van herhaling.
Dank je voor alles lieve Saskia

Annie

(Life-coaching)

"

100% Tevredenheids Garantie 14-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit deze STEMLES gaat halen en als je de tips en technieken toepast zul je impact door je stem behouden en stemproblemen voorkomen.

Daarom durf ik je gerust een 14 dagen niet goed geld terug garantie te geven. 
Stuur me een E-mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt. 

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

Je krijgt binnen een paar minuten een handmatig door mij gemaakte  E-mail met de afspraak zodat deze in jouw agenda staat

Hoe lang duurt het voordat ik les krijg?

Wij overleggen telefonisch of per E-mail wanneer wij snel kunnen beginnen met het maken van de kerst en nieuwjaarsboodschap op muziek in video. 

Hoe lang duurt de STEMLES?

60 minuten

Krijgt de STEMLES weleens een update?

Ja, regelmatig voeg ik nieuwe content toe. Uiteraard groei ik mee met de veranderingen in  het vak omdat ik zelf ook altijd lessen volg.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je mij bereiken via het mobiele telefoonnummer 06-45 222 678
Je mag ook een E-mail sturen naar info@stemacademie.nu en info@saskiazingt.nl

>