Let op: deze pagina krijg je maar 1x te zien

00
Dagen
:
 
00
Uren
:
 
00
Minuten
:
 
00
Seconden

You missed out!

Ben je altijd op zoek naar een activiteit om de aandacht van Dames en Heren Op Leeftijd vast te houden?
Zoek niet langer verder..., hier is

"De Jeugd Van Vroeger met Saskia"

Alles is online en off-line en je krijgt direct toegang tot de One Woman Show

Ontdek wat er allemaal in de Show zit en jou gaat helpen om nog meer IMPACT te hebben!

Werk je met ouderen en wil je meer sociale werkvormen, waardoor jij meer impact hebt?

Je hoeft niet verder te zoeken...

Mijn naam is Saskia Paërl en ik ontdekte dat zingen een middel is en niet een doel...
Ik besloot dat ik niet meer moest streven naar virtuositeit en perfectie.

Er worden is nog steeds veel onrust door Corona.

nog steeds door docenten veel statische lessen uit boekjes gegeven.
Het is mijn missie om de Activietietn begeleiders ze docenten te helpen.
Hoe zij de talenten in de kinderen kunnen herkennen.
Hoe zij in de activiteiten lessen de kinderen spelenderwijs kunnen corrigeren en verbeteren.

Dromen zijn geen bedrog. Toen ik 7 was droomde ik ervan te kunnen toneelspelen, dansen en zingen als ik 'groot' zou zijn. En voilà: Ik ben groot en ben al 50 jaar zangeres. En vandaag de dag heb ik een nog grotere droom. Mag ik je vertellen waar ik dan wel niet van droom?

MIJN DROOM
Ik droom van een vreugdevolle wereld vol gepassioneerde mensen, die als gedreven professional met succes moeiteloos doen wat ze het allerleukst vinden. Een wereld waar gewone mensen zoals jij en ik deel van uitmaken.
Een wereld waarin 'gewone mensen' iedere dag met plezier hun volstrekt eigen professionele bijdrage leveren en daardoor vitaal en gelukkig zijn en blijven.
In mijn ogen is dat dé manier om motiverende en positieve woonculturen te creëren.
In mijn carrière heb ik ervaren dat deze vrij zeldzaam zijn.

HOE DAN
Om daar verandering in brengen ben ik gestart met de One Woman Shows dat gepassioneerde verzorgers, activiteiten begeleiders en directeuren ongeacht leeftijd, opleidingsniveau en loopbaanfase- aanzet tot het helpen verzorgen van onze oudste generatie.
Zelfs... of liever: juist in tijden van Corona, waarin velen onzichtbaar thuis zitten.
Dit doe ik door professionals aan te moedigen hun volstrekt eigen zinvolle passende bijdrage te leveren aan de maatschappij en zo vol zelfvertrouwen, trots en geluk over te brengen op de ouderen.
In plaats van zich -al dan niet onbewust- te verschuilen achter een 'professionele façade' die hen stereotypeert en klein houdt.
Iets dat door het verplicht thuiswerken alleen nog maar versterkt wordt.
Herken je dat? Ben jij als professional zo goed voor de ouderen als je zou willen zijn?

GEEN BEDROG
Trots ben ik dan ook, toneelschrijver, voice-over en componist te zijn van 6 One Woman Shows.
"Het zonnetje in huis", "Uit met Saskia", "De Kerst Show", "Een dag met een lach", "Wat gaan we doen, Sas?" en "Koningsdag met een lach".

Het bij elkaar verzamelen van verschillende (en vooral GOEDE) liedjes kost ongelooflijk veel tijd. En met deze programma's hebben wij voorlopig genoeg inspiratie om uit te putten.

Maar ik moet toegeven, mijn lessen en repetities waren ook niet altijd geweldig hoor...

Ik weet nog goed dat een oudere dame tijdens mijn One Woman Kerst Show langzaam naar het podium liep, terwijl ik met hart en ziel een liedje zong en zei: "Mevrouw, kunt u ook anders zingen?"

Tijdens de Disney Weken voor Albert Heijn mocht ik alle sprookjes spelen in mijn Poppentheater. Ik mocht ze meer dan 1500 keer spelen in heel Nederland.
De poes en de kippen spelen en zingen in het dierenverhaal: "De Voice Kips".
Uit ontvangen reacties maak ik op dat het ouders en leerkrachten inspireert meer uit de kinderen te halen. Een deel van mijn droom is deze lente daarmee ineens waargemaakt.
Een deel van mijn persoonlijke verhaal. Het verhaal waaruit niet alleen mijn droom is voortgekomen.

WAAR DROOM JIJ VAN
Waar droom jij van? Wat is jouw verhaal? Ik ben namelijk oprecht nieuwsgierig naar jouw droom. Heb jij wel een droom? En durf jij die ook na te jagen? Of hou jij jezelf, net als velen anderen klein, omdat je jezelf ervan hebt overtuigd dat die droom toch nooit de waarheid wordt.

POPPENTHEATER
Vastberaden de wereld te tonen dat ik niet 'dom' was, heb ik 23 jaar lang in onderwijssystemen gevochten voor mijn cijfers. Vervolgens heb ik 14 jaar geworsteld met de techniek van dansen, zingen, organisatorische structuren en procedures. Omdat ik aan de verwachtingen van de maatschappij en de mensen om mij heen wilde voldoen, conformeerde ik me aan de systemen die mijn persoonlijkheid niet leken te passen en raakte ik mezelf volledig kwijt. Nu ik "die authentieke stem van dat verlangen' gevonden heb, komen mijn dromen ook ineens uit. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen -dus ook jij- moeiteloos succesvol kan zijn en een Magisch Theaterleven kan leiden, mét de kinderen.
Zelfs in tijden van Corona.
Of heb jij het dromen opgegeven....

In dat geval moet je echt een afspraak maken voor een gratis Succes Sessie. Dat doe je door mij een E-mail te sturen naar info@saskiazingt.nl met als titel Gratis Strategie Gesprek.

2021 Synchroon ONLINE

In 60 jaar heb ik een bibliotheek samengesteld, maar in de "One Woman Show" leer je om jouw  interactie te observeren met je publiek. Welke vragen stel je, hoe maak je verbinding? Zingen en spreken volgens "Jouw Schoonheidsideaal" is het middel, niet het doel.

 Het gaat er om hoe je met een gezonde en authentieke stem actie en reactie creëert.

Anders verdwaal je in de techniek van de stem... Ook die kennis en ervaring zit in de rugzak.

Eenmalig aanbod voor nieuwe kijkers! 50% korting!


Bestel en krijg direct toegang

Als je beslist voordat de klok op nul staat, krijg je jouw unieke inloggegevens per email en kun je direct inloggen en aan de slag. In de online omgeving vind je alle onderdelen van de methode.

Nu Toegang = morgen goed voorbereid

Je hoeft niet te wachten tot het materiaal opgestuurd wordt, je kunt gelijk aan de slag (de inloggegevens worden direct na betaling handmatig verzonden) zodat je jouw eerste  training/programma kunt voorbereiden.

Nooit meer zoeken

Je hoeft nooit meer op zoek naar  computer techniek om samen te zingen alsof je in dezelfde ruimte bent.

Met deze methode heb je voor altijd genoeg kennis en inspiratie om met jouw stem je trainingen/lessen actief en ervaringsgericht te maken.

Nooit meer saaie lessen/programma's

De oefeningen voor de stem die je in de PAËRL methode vindt zijn anders dan anders..., ze zijn bedoeld om de groep met jouw stem in beweging te krijgen, om plezier te maken, om te ervaren en daardoor iets extra's toe te voegen aan jouw eigen programma.

Impact; er wordt over nagepraat

Verwacht dat de deelnemers aan jouw training/programma gaan napraten over de oefeningen en het repertoire dat jullie hebben gedaan. Ze onthouden meestal niet de lesstof, maar de sfeer en die dingen die ANDERS waren.

Dit zeggen toptrainers over de P.A.Ë.R.L. methode

Inmiddels hebben 1000+ de methode aangeschaft en dit is een kleine greep uit de reacties van professionals die er gebruik van maken;

Laurie Kuipers

Regio Coördinator vrijwilligerswerk en mantelzorg Amsta

Gefeliciteerd / geen spat veranderd


Hallo Truus, was vergeten je te bedanken voor de goed verzorgde avond, ik heb genoten wat ‘n vakvrouw!!

Gr Helma.

Dank je wel, Helma! Ja wat een veelzijdige vrouw! Fijn dat je hebt genoten!

Groeten, Truus

Saskia, leuk bericht van Helma op de woensdagmorgen!!

Groeten, Truus

Willem Rijnberk

Theater Het Klooster, Rotterdam

Mijn review. Inkorten indien nodig.

He hallo lieve LCC collega’s,

Zoals jullie weten is LCC ’t Klooster voor het 2e seizoen bezig om haar seniorenprogramma in de markt te zetten. En eerlijk gezegd, dit gaat steeds beter. Evenals het schitterende programma van de veelzijdige Saskia Paërl. Goed betaalbaar en je wensen zijn bespreekbaar, ook nog diverse solo programma’s voor verschillende doelgroepen beschikbaar.

Dineke Lankhuijzen

VVN afdeling Biddinghuizen

Wat een authenticiteit!


Muzikale Meezing Avond. De dames van VVN afdeling Biddinghuizen, Zij Actief en De Passage.

‘Hier al een paar leuke reacties van de dames en ik sluit mij er helemaal bij aan. Het was genieten.

Wat zit er in de voorstelling?

Hieronder een overzicht met toelichting op de inhoud;

Aandacht voor iedereen persoonlijk

In deze voorstelling hoor je liedjes met teksten waarmee ik iedereen persoonlijk benader.

Zang, gitaar en piano

Met gitaar, piano en orkestbanden bouw ik de sfeer.

Kostuums maken nieuwsgierig

Wat krijgen we straks te zien?

ONLINE VIDEO PROGRAMMA

Online programma van de Kerst Show, Zomer Programma en een verrassing.

VOOR IEDEREEN DIE JONG IS EN ZICH JONG VOELT
BINNEN...

Poppentheater met de voor- en naschoolse opvang in het Woonzorgcentrum binnen

VOOR IEDEREEN DIE JONG IS EN ZICH JONG VOELT 
OF BUITEN

Poppentheater met de voor- en naschoolse opvang in het Woonzorgcentrum buiten

Bonus

Tijdelijke aanbieding 

En het houdt niet op want ik heb in de loop der tijd steeds bonussen toegevoegd aan de voorstelling; kijk eens of je dit kunt gebruiken om een betere activiteit te ontwerpen. En ik heb er een waarde aan gehangen die eigenlijk veel hoger is, maar dat merk je wel als je het ziet

Extra BONUS 1
Tijdlijn voor het ontwerp van een bijzondere dag met kleuters

Ontdek hoe je het beste een presentatie van één dag kunt opbouwen, zodat je meer impact hebt. Je leert wat je in welke volgorde kunt doen.

Uiteraard kun je hier je voorstelling en de video bij gebruiken.

Extra BONUS 2
Template voor de eerste 20 minuten van je activiteit

Ontdek welke essentiële dingen je 'moet' doen in de eerste 20 minuten van je activiteit om met bezwaren en weerstand om te gaan en om een goede positieve start te maken waardoor je activiteit voor de rest van de dag als een zonnetje loopt.

Het verschil zit  écht in de details...

Extra BONUS 3
21 Losse Tips voor meer Impact

Vul ook je trainersvaardigheden methode met deze tips zodat je steviger voor de groep staat en het plezier in de zorg blijft.

Gymnasium

Almere

Trainer/coach

Ik heb zaterdag mijn beste zangles ooit gedraaid, allemaal door de tips van Saskia toe te passen! Ik heb minder hard gewerkt en ik was nog vol energie toen ik naar huis reed. Ik werk nu veel meer met doelgerichte oefeningen. En het leukste is: de ouders en de kinderen vinden het geweldig!

Gratis updates van de video

Het idee van video is ontstaan door Corona, om meer afwisseling, actie, plezier en impact te hebben. Ik zal dan ook in de toekomst nieuwe muziek, teksten en video's blijven toevoegen aan de voorstelling.

Je eenmalige investering in de voorstelling en video

totale waarde €495,--

Deze eenmalige aanbieding geldt nog

00
Days
:
 
00
Hours
:
 
00
Minutes
:
 
00
Seconds

You missed out!

Het programma in  2021

Eén bak aan inspiratie 

250,-- incl. btw 

  • Levenslang toegang voor éénmalige investering in de video
  • Direct toegang
  • Alles wat hierboven beschreven is
  • Gratis updates

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit de voorstelling zult halen en als je de methodieken toepast zul je veel meer impact hebben.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt (stuur dan ook het boek terug).

Ik wens je heel veel plezier, energie, afwisseling, creativiteit en impact,

groet, Saskia Paërl

Veel Gestelde Vragen

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling heb gedaan?

Krijgt de video wel eens een update

Hoe lang duurt het voor de video opgestuurd wordt?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terug vragen?

Hoe lang heb ik toegang tot de video?

Hoe kan ik contact opnemen?

>