Let op: deze zangcoach pagina krijg je maar 1x te zien

00
Dagen
:
 
00
Uren
:
 
00
Minuten
:
 
00
Seconden

You missed out!

Ben je altijd op zoek naar computer techniek om samen te zingen alsof je in dezelfde ruimte bent? Zoek niet langer verder..., hier is

"2021 Synchroon Online Video training"

Alles is online en je krijgt direct toegang

Ontdek wat er allemaal in de PAERL methode zit en jou gaat helpen om nog meer IMPACT te hebben!

Werk je met de stem en wil je meer kracht

in jouw stem, waardoor jij meer impact hebt?

Je hoeft niet verder te zoeken...

Maar ik moet toegeven, mijn lessen en voorstellingen waren ook niet altijd geweldig hoor...
Ik weet nog goed dat een oudere dame tijdens mijn kerstvoorstelling langzaam naar het podium liep, terwijl ik met hart en ziel een liedje zong en zei: "Mevrouw, kunt u ook een ander liedje zingen?"
Ik ontdekte dat zingen een middel is en niet een doel...
Ik besloot dat ik niet meer moest streven naar virtuositeit en perfectie.
Ik ben beter gaan luisteren naar mijn publiek, mijn leerlingen en mijn docenten. De feedback die ik kreeg ging ik toepassen. Met succes!
Ik ben levenslang financiëel vrij door mijn beroep.
Al mijn ervaringen legde ik vast en deel ik in de 2021 Synchroon ONLINE PAËRL METHODE.

Je hoeft niet meer verder te zoeken!

Mijn naam is Saskia Paërl en ik ben de auteur van “Voicereset” en de brede basis scriptie: "Leerplan en leergang voor de stem".

Dromen zijn geen bedrog. Toen ik 7 was droomde ik ervan te kunnen toneelspelen, dansen en zingen als ik 'groot' zou zijn. En voilà: Ik ben groot en ben al 50 jaar zangeres. En vandaag de dag heb ik een nog grotere droom. Mag ik je vertellen waar ik dan wel niet van droom?

HOE DAN
Om daar verandering in brengen ben ik gestart met de PAËRL methode die gepassioneerde zangers, sprekers en dansers, ongeacht leeftijd en opleidingsniveau aanzet tot het werken aan de stem.

Zelfs... of liever: juist in tijden van Corona, waarin velen onzichtbaar thuis zitten.
Dit doe ik door professionals aan te moedigen hun volstrekt eigen zinvolle passende bijdrage te leveren aan de maatschappij en zo vol zelfvertrouwen, trots en geluk over te brengen op andere collega's en leerlingen.
In plaats van zich -al dan niet onbewust- te verschuilen achter een 'professionele façade' die hen stereotypeert en klein houdt.
Iets dat door het verplicht thuiswerken alleen nog maar versterkt wordt.
Herken je dat? Ben jij als professional zo goed voor je leerlingen als je zou willen zijn?

MIJN DROOM
Ik droom van een vreugdevolle wereld vol gepassioneerde mensen, die als gedreven professional met succes moeiteloos doen wat ze het allerleukst vinden. Een wereld waar gewone mensen zoals jij en ik deel van uitmaken.
Een wereld waarin 'gewone mensen' iedere dag met plezier hun volstrekt eigen professionele bijdrage leveren en daardoor vitaal en gelukkig zijn en blijven.
In mijn ogen is dat dé manier om motiverende en positieve culturen te creëren.
In mijn carrière heb ik ervaren dat deze vrij zeldzaam zijn.

GEEN BEDROG
Trots ben ik dan ook, singer-songwriter, arrangeur en hertaler te zijn van tientalle liedjes.

Het verzamelen van proza, poëzie, quotes, rap, libretti, muziek en video met verschillende invalshoeken vraagt geduld en energie.
En met deze PAËRL methode heb je voorlopig genoeg inspiratie, instructie en correctie om resultaat mee te behalen.

Er worden nog steeds door zangers, sprekers en coaches veel statische scripts uit boekjes gebruikt en statische stem workshops, logopedie trainingen en zang cursussen gegeven en het is mijn missie om ze te helpen hoe zij de stemkwaliteit van de deelnemers kunnen herkennen, corrigeren en sturen.

Hoe zij de talenten in de coachies en leerlingen kunnen herkennen.
En dat alles als Very Important Person live in mijn studio of in 2021 Samen Synchroon Online.

Meer kwaliteit en plezier betekent meer betrokkenheid in de groep en daardoor een hoger rendement van de PAERL methode.

Ik ben pas gaan schrijven toen ik er goed in begeleid werd.
Ik ben pas ICT gaan begrijpen toen ik er goed in begeleid werd.

Uit ontvangen reacties maak ik op dat het coaches en coachies inspireert meer uit de stem te halen. Een deel van mijn droom is deze lente daarmee ineens waargemaakt.
Een deel van mijn persoonlijke verhaal. Het verhaal waaruit niet alleen mijn droom is voortgekomen.

WAAR DROOM JIJ VAN
Heb je het gevoel dat je vaak hetzelfde beeld en geluid laat uitvoeren en zou je wat afwisseling kunnen gebruiken?
Waar droom jij van? Wat is jouw verhaal? Ik ben namelijk oprecht nieuwsgierig naar jouw droom. Heb jij wel een droom? En durf jij die ook na te jagen? Of hou jij jezelf, net als velen anderen klein, omdat je jezelf ervan hebt overtuigd dat die droom toch nooit de waarheid wordt.

PRESENTATIES
Vastberaden de wereld te tonen dat ik niet 'dom' was, heb ik 23 jaar lang in onderwijssystemen gevochten voor mijn cijfers. Vervolgens heb ik 14 jaar geworsteld met de techniek van organisatorische structuren en procedures .
Ik wilde mijzelf meten met het niveau van de zangkunst in Nederland en deed daarom het Staatsexamen klassieke solozang en het Staatsexamen muzikaal leiderschap met solozang lichte muziek.
Omdat ik aan de verwachtingen van de maatschappij en de mensen om mij heen wilde voldoen, conformeerde ik me aan de systemen die mijn persoonlijkheid niet leken te passen en raakte ik mezelf volledig kwijt.
Nu ik "die authentieke stem van dat verlangen" gevonden heb, komen mijn dromen ook ineens uit.
Ik acteer, zing en dans, maak mijn eigen online funnels, trainingen voor collega's en amateurs, Poppentheater voor kinderen van 1 tot 9 jaar en Shows voor Dames en Heren in de Leeftijd van 85 tot 104.
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen -dus ook jij- moeiteloos succesvol kan zijn en een Magisch Theaterleven kan leiden.
Zelfs in tijden van Corona.
Of heb jij het dromen opgegeven....

In dat geval moet je echt een afspraak maken voor een Gratis Strategie Gesprek voor de Stem. Dat doe je door mij een E-mail te sturen naar info@voicereset.nl met als titel Gratis Strategie Gesprek voor de Stem.


2021 Samen Synchroon ONLINE

In 60 jaar heb ik een bibliotheek samengesteld, maar in de "2021 Synchroon ONLINE Methode" leer je om jouw  interactie te observeren met je publiek. Welke vragen stel je, hoe maak je verbinding? Zingen en spreken volgens "Jouw Schoonheidsideaal" is het middel, niet het doel.

 Het gaat er om hoe je met een gezonde en authentieke stem actie en reactie creëert.

Anders verdwaal je in de techniek van de stem... Ook die kennis en ervaring zit in de rugzak.

Eenmalig aanbod voor nieuwe lezers! 50% korting!


Bestel en krijg direct toegang

Als je beslist voordat de klok op nul staat, krijg je jouw unieke inloggegevens per email en kun je direct inloggen en aan de slag. In de online omgeving vind je alle onderdelen van de methode.

Nu Toegang = morgen goed voorbereid

Je hoeft niet te wachten tot het materiaal opgestuurd wordt, je kunt gelijk aan de slag (de inloggegevens worden direct na betaling handmatig verzonden) zodat je jouw eerste  training/programma kunt voorbereiden.

Nooit meer zoeken

Je hoeft nooit meer op zoek naar  computer techniek om samen te zingen alsof je in dezelfde ruimte bent.

Met deze methode heb je voor altijd genoeg kennis en inspiratie om met jouw stem je trainingen/lessen actief en ervaringsgericht te maken.

Nooit meer saaie lessen/programma's

De oefeningen voor de stem die je in de PAËRL methode vindt zijn anders dan anders..., ze zijn bedoeld om de groep met jouw stem in beweging te krijgen, om plezier te maken, om te ervaren en daardoor iets extra's toe te voegen aan jouw eigen programma.

Impact; er wordt over nagepraat

Verwacht dat de deelnemers aan jouw training/programma gaan napraten over de oefeningen en het repertoire dat jullie hebben gedaan. Ze onthouden meestal niet de lesstof, maar de sfeer en die dingen die ANDERS waren.

Dit zeggen toptrainers over de P.A.Ë.R.L. methode

Inmiddels hebben 1000+ de methode aangeschaft en dit is een kleine greep uit de reacties van professionals die er gebruik van maken;

Richard de Leth

Eigenaar OERSTERK

Iedere trainer/ stemcoach hoort deze methode te hebben

Ha Saskia,
Ik heb zeker de inloggegevens een paar weken geleden van jou ontvangen
(ben toen ook al in de online omgeving geweest en heb wat Bariton-video’s bekeken:)
Natuurlijk wil ik voor jou een testimonial schrijven, bij deze:

’Saskia inspireert en prikkelt om jouw eigen stem nog krachtiger te laten horen. Het draait vooral om het ervaren, voelen en spelen. Ik heb enorm genoten van onze sessies, maar vooral van meer inzicht in hoe ik mijn eigen stem nog sterker kan aanspreken en benutten.’
Ik heb een OERsterk-pakket toegestuurd (en het boek ‘OERsterkin 6 weken’ persoonlijk ondertekend). Mogelijk heb je het al binnen :)
En dank voor je aanbod en je service. Waardeer ik.
Vitale groeten en alvast mooi weekend,
Richard de Leth
Oprichter OERsterk

Jessie van Loon

Business Blogschool en Tekstraket

Mijn review. Inkorten indien nodig.

Ik heb bij Saskia het programma Voicereset gevolgd. Saskia combineert gedegen theorie met inspirerende praktijk. Ik kwam binnen met de vraag ‘ik wil mijn stem volwassener laten klinken; hoe pak ik dat aan?’ Nou ja, binnenkomen? De Zoom-room binnenkomen. Ik lig op bed, dus offline lessen zijn voor mij niet mogelijk, en door corona was Saskia net begonnen met online lessen. Lucky me! Ik ben blij dat ik steeds de opname van de les kreeg, dat voelde echt als een soort bonus.

Binnen een paar weken waren we aan het zingen, iets waar ik enorm van houd. Saskia’s aanpak zorgde ervoor dat ik via het zingen ‘de bodem van mijn stem’ vond. Daarna kon ik die techniek gebruiken bij het spreken. Als ik video’s van mezelf beluister van ‘voor’ en ‘na’, dan hoor ik zeker verschil. Ik ben er nog niet, dus nu is het een kwestie van oefenen, oefenen en oefenen. Grote kans dat ik over een tijdje terugkom bij Saskia om de volgende stap te zetten

Monic Hendrickx

Filmactrice en winaar van 7 Gouden Kalveren

Wat een authenticiteit!


Luister naar welk geluid ik maak in de film met Paul Verhoeven in 2014 ‘Kenau’.  Mijn stem is in balans met het personage wat ik speel. Ik spreek met mijn hele, volle, natuurlijke stem. Ik neem de tijd om te ademen, zet komma’s en punten neer. Ik spreek met melodie, ritme in de lengte van de lettergrepen, hard en zacht en de klankkleur van het karakter wat ik speel. Dat leerde ik van Saskia toen zij nog in de Schinkelstraat 18" in Amsterdam woonde.

Wat zit er in de methode?

Hieronder een overzicht met toelichting op de inhoud;

PDF (= EBOOK) MET oefeningen voor de Impact door de kracht van je stem T.W.V. €27,-

In dit ebook vind je 7 oefeningen die je kunt inzetten om impact te hebben door de kracht van je stem. Deze Speed Progression helpt je om dat unieke, heerlijke groepsgevoel te ontdekken in jouw groep en het er uit te halen: laat je publiek ademloos luisteren naar de kracht van je stem zodat zij je geloven.

PDF (= EBOOK) MET oefeningen om de eigenheid terug te vinden T.W.V. €27,-

In dit ebook vind je 7 spellen en activiteiten waardoor je de authenticiteit terugvindt van de leerlingen of deelnemers en de groep veel beter gaat samenwerken.

Het geeft je de kans om in het HIER en NU de groep te betrappen op hun gedrag (bv; ze maken wel afspraken maar houden zich er niet aan).

En doordat je ze confronteert in het hier en nu kan er ook geen discussie ontstaan en help je de groep naar een hoger niveau.

VIDEOPAKKET MOGELIJKHEDEN IN BEELD T.W.V. €27,-

Je krijgt ter inspiratie een pakket video's met oefeningen die je met jong en oud kunt inzetten onafhankelijk van het thema of onderwerp van jouw les/training of programma om de ideale omstandigheden te kunnen creëren.

ONLINE AUDIO PROGRAMMA T.W.V. €27,-

Online programma met 7 MP3 bestanden "Hoe BEELD EN GELUID inzetten":

- Waarom stemtechniek rust geeft en mijn leven veranderde.
- Hoe je een stevige basis voor je lichaamsbeheersing neerzet.
- Laagdrempelige kennismakers en geheimen die je de deelnemers niet
  vertelt.
- Hoe je patronen door deelnemers laat herkennen en veranderen.
- Hoe je binnen 5 minuten teampatronen herkent en doorbreekt.
- Het spel voor jong en oud waar alles in zit met geluid.
- Zeven afronders van een Top Presentatie!

DE LUISTER VORMEN FORMULE (EBOOK T.W.V. €16,95) - Saskia Paërl

Het eBook met de Luister vormen Formule is een boek waarin ik mijn persoonlijke ervaringen deel in de P.A.E.R.L. methode (die ik voor je ontwikkeld heb om impact te hebben voor een groep).

P.A.Ë.R.L. staat voor: Passie, Authenticiteit, Creëren, Rust en Luisteren.

Als je deze formule toepast zul je leerresultaten boeken met je leerlingen/deelnemers.

In het boek vind je uitleg 'per letter' en ik heb oefeningen verzameld die bij elke letter horen.

HIGH IMPACT VOICERESET FORMULE T.W.V. €95,-

De High Impact Voicereset Formule is een uitgebreide video training (21 korte video's) waarin je leert hoe je:
- leert werken met een waardencontract

- leert horen

- leert nazeggen als acteur

- leert nazeggen als actrice

- leert nazingen

- weet wat je moet onthouden

- binnen 5 minuten de communicatiepatronen binnen een team kunt
  blootleggen

- de 'switch' techniek het beste inzet, hoe je kunt schakelen

- de meest gemaakte fouten van zangers en sprekers kunt voorkomen

- de 'step back' techniek inzet

- de ultieme reflectie methode inzet

- bewustwording en bereidheid tot veranderen creëert

- de van 'pijn naar committeren' techniek toepast

- weet dat de volledige groep achter de nieuwe afspraken staat

- een commitment kunt 'inslijten'

- afspraken kunt verankeren

- al deze tips zelf kunt implementeren...
- jouw balans kunt vinden en houden...
- dus kunt acteren en zingen als een artiest.

Bonus

Tijdelijk stuur ik je bij dit online pakket ook een aantal bonus trainingen t.w.v. €47,- 

En het houdt niet op want ik heb in de loop der tijd steeds bonussen toegevoegd aan de methode; kijk eens of je dit kunt gebruiken om een betere presentatie te te ontwerpen. En ik heb er een waarde aan gehangen die eigenlijk veel hoger is, maar dat merk je wel als je het gaat toepassen...:

Extra BONUS 1
Tijdlijn voor het ontwerp van een ééndaagse t.w.v. €27,-

Ontdek hoe je het beste een presentatie van één dag kunt opbouwen, zodat je meer impact hebt. Je leert wat je in welke volgorde kunt doen.

Uiteraard kun je hier je methode met oefeningen bij gebruiken.

Extra BONUS 2
Template voor de eerste 20 minuten van je training t.w.v. €27,-

Ontdek welke essentiële dingen je 'moet' doen in de eerste 20 minuten van je presentatie om met bezwaren en weerstand om te gaan en om een goede positieve start te maken waardoor je presentatie voor de rest van de dag als een zonnetje loopt.

Het verschil zit  écht in de details...

Extra BONUS 3
21 Losse Tips voor meer Impact t.w.v. €27,-

Vul ook je trainersvaardigheden methode met deze tips zodat je steviger voor de groep staat en het leerrendement omhoog gaat.

Zangles

Gymnasium

Almere

Trainer/coach

Ik heb zaterdag mijn beste zangles ooit gedraaid, allemaal door de tips van Saskia toe te passen! Ik heb minder hard gewerkt en ik was nog vol energie toen ik naar huis reed. Ik werk nu veel meer met doelgerichte oefeningen. En het leukste is: de ouders en de kinderen vinden het geweldig!

Gratis updates van de methode

De methode is ontstaan vanuit een verzamelwoede, om meer afwisseling, actie, plezier en impact te hebben. Ik zal dan ook in de toekomst nieuwe muziek, teksten en video's blijven toevoegen aan de training.

Je eenmalige investering in de Methode

totale waarde €997,--

Deze eenmalige aanbieding geldt nog

00
Dagen
:
 
00
Uren
:
 
00
Minuten
:
 
00
Seconden

You missed out!

De 2021 Synchroon Online video training + Bonussen

Eén bak aan inspiratie 

97,-- incl. btw 

  • Levenslang toegang voor éénmalige investering
  • Direct toegang
  • Alles wat hierboven beschreven is
  • Gratis updates

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit de methode zult halen en als je de oefeningen en methodieken toepast zul je veel meer impact hebben.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt (stuur dan ook het boek terug).

Ik wens je heel veel plezier, energie, afwisseling, creativiteit en impact,

groet, Saskia Paërl

Veel Gestelde Vragen

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling heb gedaan?

Krijgt de methode wel eens een update

Hoe lang duurt het voor de methode opgestuurd wordt?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terug vragen?

Hoe lang heb ik toegang tot de methode?

Hoe kan ik contact opnemen?

>